Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Demetevler mahallesinde bulunan sorunletmeme İtfaaiye müfredatına münasip şekilde yangın cıkış kapısı gestaltlması gerekmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik derunin yeğleme edilir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın yarar standartlara ve yönetmeliklere amelî olup olmadığını belirlemek midein etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen gestaltda yapım edip, montaj ve onarma proseslerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de zeval allıkıyoruz.

çoklukla yangın merdiveni ile bile kullanılan bu evgin çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapsı; insan esenlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Sertifikasız yangın kapıları da yarar maliyetli Yangın Çıkış Kapısı seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları sinein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar konuşu bir dalgalı sunar.

Dairesel yangın merdiveni, çoklukla silindirik yahut dairesel bir muhafaza içre mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriya sınırlı dış alana sahip veya güzel duyusal dertların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın bapsı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar normal kapı kolu üzere mümkün.

Aynı zamanda yangın kapısının eğer olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da görev düzenıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page